top of page

.SOCIAL MEDIA.

Wil jij gezien worden op social media en droom je van meer naamsbekendheid en omzet? 

Wellicht heb je het al gemerkt; het maken én bijhouden van social media vergt veel tijd en creativiteit. Om je online zichtbaarheid te vergroten heb je een goed strategie nodig. Ik help je daarbij

Door gebruik te maken van social media verbind je jouw merk met je klant. Niet alleen
maak je jouw merk of bedrijf zichtbaar, de kracht van social media ligt namelijk ook bij de conversatie en de interactie met de klant. Social media zijn het antwoord op de behoeften, verwachtingen en eigenschappen van de nieuwe generaties. Door online zichtbaar te zijn ontstaat er een doorlopende rol tussen jouw bedrijf en je doelgroep.

EN HET DOEL?

 

Een grotere naamsbekendheid op social media waardoor je meer verkeer krijgt naar je website en werkt aan conversieoptimalisatie. Ook online adverteren is een interessant marketingmiddel om een maximaal online rendement te halen. Voor een relatief klein bedrag kun je toetsen wat goed werkt en welk effect het oplevert. Werkt het goed? Dan kun je het bedrag verhogen en kun je meer mensen bereiken. 

STRATEGIE

 

Een goede strategie bepaalt hoe jouw naamsbekendheid vergroot kan worden. Het bepalen van de juiste doelgroep en de frequentie van posts zorgen ervoor dat jij je doelen kunt behalen. Door de juist strategie te bepalen ontzorg ik je en heb jij geen omkijken meer naar Facebook en Instagram. 

 

1.png
WIL JE MEER INFORMATIE OF HEB JE VRAGEN OVER DEZE DIENST?
 
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!
bottom of page